16 stručnjaka u timu

100.000+ m2 završenih projekata

Preko 180.000 m kabela položeno svake godine

Tvrtka osnovana 1996. godine

150+ projekata

10+ super yacht projekata

Nagrađivana tvrtka

200 m2 vrhunskog uredskog prostora

Projektni ured i showroom

CEDIA akreditirana tvrtka

30.000+ sati uloženo u dizajn i projektiranje

Isporučivani projekti diljem Europe

Činimo jedinstvena rješenja

Rezidencijalni objekti - Poslovni objekti - Jahte

Audio/Video

Pametne kuće

Kućna kina

Strukturno kabliranje

Dizajn rasvjete i upravljanje

Dizajn sjenila i upravljanje

Mreže & IT

Custom integracije

Dizajn i instalacija vrhunskih rješenja

Tim System Integratora čine stručnjaci iz područja dizajna, energetike i programiranja. Dizajniranje i instalacija vrhunskih sustava, te ostvarivanje rezultata koji naše klijente čine sretnima, predstavlja nam veliku strast i zadovoljstvo – svaki put iznova.

Više
  • 252 Završena projekta
  • 16 Posvećenih stručnjaka
  • 186 km Kabela postavljeno godišnje

Naši klijenti

System Integrator je tvrtka koja sa lakoćom ispunjava očekivanja naših investitora. Njihove ideje, profesionalnost i stručnost su razlog zbog kojih ih rado uzimamo za partnere.
Tomislav Alujević ~ Arhitektonski ured Aalto
Raditi sa System Integrator ekipom na našoj jahti bilo je veoma zanimljivo iskustvo. Njihova izvedba rada i radna etika su izuzetni. Rado ćemo sa njima poslovati i u buduće.
Zoran Pekić, MY Captain ~ 44m Motor Yacht “Agram”
Teško je pronaći prave riječi za ekipu iz System Integrator-a, izuzetno ljubazni, susretljivi, uvijek spremni pomoći i vjerojatno ono najvažnije što je i ujedno teško pronaći danas; bitan im je zadovoljan klijent bez obzira na sve.
Mark Burazin ~ Makarska
Na preporuku arhitekta došli smo do tvrtke System Integrator. Surađivali smo od razvoja projekta pa sve do useljenja. Rezultati su nadmašili naša očekivanja.
J.L. ~ Beč, Austrija
Sa tvrtkom System Integrator smo radili tri projekta uzastopno u svega nekoliko godina, a nastaviti ćemo suradnju i u buduće. Definitivno izvođač vrijedan odabira.
J.W.E. ~ Munchen, Njemačka

Ekipa koja čini razliku

System Integrator je tim dizajnera, programera, projekt menadžera te instalacijskih inženjera, sa ukupno preko 100 godina radnog iskustva u ovoj industriji.

Naša ekipa posjeduje znanja iz raznih područja, a naš cilj je jedinstven – činiti projekte kojima se ponosimo. Mi smo profesionalna ekipa koja će vaš projekt dovesti od ideje do stvarnosti

Više